Vi har skiftet vores kander med vand ud, med en vand maskine hvor børnene tager deres vand fra nu. Vi opfordrer til at drikke vand igennem hele dagen.

I spille rummet er der sat flere computere op, så flere børn kan bruge dem når lokalet er åbent.

I Krea er der på det sidste lavet fantastiske masker og skulpturer.

Vær opmærksom på vores nye mail adresse: [email protected]

Hvis du har besked om sygdom, fravær eller andre aftaler vedr. dit barn så brug vores Tabulex system. Hvis du har brug for at tale med personalet over telefon bliver vi glade for at høre fra dig på

36 78 26 02.

Det er bedst at ringe efter kl. 16 da vi efter skole er travlt optaget af at være sammen med jeres børn i fantastiske aktiviter og lege.

Vi forventer, at opkald ml. kl. 14:00 – 16 drejer sig om en situation, der absolut ikke kan vente til efter kl. 16.

Man er NATURLIGVÌS altid velkommen til at kontakte Fritidshjemmet telefonisk eller personligt fra kl. 6:30.

Vi kan dog ikke garantere, at der er en til at tage telefonen fra klokken 8.00 til 14.00, men så må I lige prøve igen senere.

Vi kan anbefale:

• Fast aftale vedr. gå hjem tid
  • Lege- & henteaftaler
  • En seddel med hjemmefra